اولیّن خبر این بسته خبری توقیف نفتکش انگلیسی به دلیل نقض مقررات بین المللی در تنگه هرمز بود پیش از این انگلیس نفتکش حامل نفت ایران را در تنگه جبل الطارق توقیف کرده بود بدون آنکه دلیلی از نظر مقررات بین المللی کشتیرانی درباره آن ارائه دهد.
دومیّن خبر مربوط به ادای احترام خانم انگلا مرکل نسبت به کسانی که تصمیم داشتند در بیش از نیم قرن پیش صدراعظم آلمان در جنگ جهانی دوم را بکشند. نام این صدر اعظم منفور غرب آدلف هیتلر است.
سومیّن خبر مربوط به یک مرد هم جنس گرا بنام منیر بعطون است که می خواهد رئیس جمهور کشور اسلامی تونس شود و ظاهراً مورد علاقه یورو نیوز نیز هست.
و بالاخره چهارمین و آخرین خبر مربوط به اعزام سه آدم به هوا به یاد سه فضا نوردی است که آمریکا اعلام کرد آنها را روی کره ماه پیاده کرده و بعد آنها را با کوله باری از سنگ های کره ماه به زمین برگردانده ولی فقط یکی از این سه نفر که اخیراً به هوا فرستاده شده اند آمریکائی است. نظر شما درباره این بسته خبری چیست. در زیر این بسته خبری را مشاهده می کنید.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ویدئویی از عملیات توقیف نفتکش بریتانیایی را که عصر جمعه ۲۸ تیر ماه در تنگه هرمز انجام شد، منتشر کرد.
نفتکش استینا ایمپرو که از بندر فجیره امارات به سمت عربستان در حال حرکت بود، روز جمعه ۲۸ تیر در مسیر تنگه هرمز توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران توقیف شد. نفتکش توقیف شده ۲۳ خدمه دارد و سپاه در نخستین بیانیه خود علت توقیف این نفتکش را رعایت نکردن قوانین و مقررات بینالمللی دریایی عنوان کرده بود.
این نفتکش هم اکنون در لنگرگاه بندرعباس در جنوب ایران است.
در ویدئوی منتشر شده توسط سپاه پاسداران، یک فروند بالگرد Mi-17 نشان داده میشود که یگانهای شناور از آن پشتیبانی میکنند. سپس ویدئو داخل بالگرد را نشان میدهد که تعدادی نیروی نظامی مسلح با صورتهای پوشیده شده آماده خروج از بالگرد و فرود به روی عرشه نفتکش بریتانیایی هستند.
سخنگوی سپاه امروز شنبه ۲۹ تیر مدعی شد که یک ناوچه، نفتکش بریتانیایی را اسکورت میکرد اما با وجود دخالت در زمان عملیات، سپاه ماموریت خود را انجام داد.
جرمی هانت وزیر امور خارجه بریتانیا در نخستین واکنش به این موضوع گفت که بریتانیا پاسخی «حسابشده و قاطع» میدهد. وی از سوی دیگر امروز در جریان گفتگوی تلفنی با محمد جواد ظریف، همتای ایرانی خود مراتب «یاس عمیق» خود را بابت توقیف نفتکش بریتانیایی استینا ایمپرو ابراز کرد.
آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان روز شنبه در مراسمی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تلاش برای ترور آدولف هیتلر شرکت و به افسرانی که در این سوء قصد ناکام شرکت داشتند ادای احترام کرد.
گروهی از افسران ارتش آلمان به رهبری سرهنگ کلاوس شنک گراف فون اشتاوفنبرگ تلاش کردند تا آدولف هیتلر را در ۱۹۴۴ به قتل برسانند تا با پایین کشیدن حزب نازی از قدرت با متفقین صلح کنند.
مرکل در مراسم یادبود این افسران گفت: «با پیروی از وجدانشان، آنها ثابت کردند که وطندوستان واقعی هستند. آنها از ما میخواهند که هوشیار باشیم و با نژادپرستی و ناسیونالیسم در تمام اشکالش مقابله کنیم.»
اشتاین مایر رئیس جمهوری آلمان هم در مراسم قدردانی از این افسران گفت که در آن دوران مقاومت زیادی وجود نداشت اما افراد شجاعی بودند که چشم خود را بر آنچه می گذشت نبستند و انسانیت شان را حفظ کردند.
طرح کشتن هیتلر بر اساس طرحی اجرا شد که با عنوان «عملیات والکوره» شناخته می شود و بر اساس آن فون اشتاوفنبرگ با حمل کیفی که بمبی در آن جا سازی شده بود در جلسه ای که هیتلر و چندین مقام حزب نازی حضور داشتند، شرکت کرد. این جلسه در تاریخ ۲۰ ژوئیه ۱۹۴۴ برگزار شد.
برنامه اینطور طراحی شده بود که فون اشتاوفنبرگ کیف حامل بمب را در نزدیکی هیتلر قرار دهد و بعد با عذرخواهی از حاضران به دستشویی برود و آنجا دستگاهی را روشن کند که باعث انفجار بمب شود.
در آن روز بمب منفجر شد و چهار افسر نازی را کشت اما هیتلر تنها جراحات سطحی برداشت و از این سوء قصد جان سالم به در برد.
فون اشتاوفنبرگ و یارانش در عرض چند ساعت پس از انفجار اعدام شدند و حدود ۵ هزار نفر در جریان تصفیه نیروهای ارتش توسط هیتلر جانشان را از دست دادند.
یک سال بعد از این واقعه آدولف هیتلر در حالی که تانکهای متفقین به برلین نزدیک می شدند، خودکشی کرد.
اظهارات آنگلا مرکل در این مراسم در شرایطی مطرح می شود که حزب «آلترناتیو برای آلمان» که حزبی با ایدئولوژی راست افراطی است اکنون بعنوان بزرگترین حزب اپوزیسیون در پالمان آلمان ۹۱ کرسی دارد.
آلمان بطور سنتی و از پایان جنگ جهانی دوم تاکنون چندان به احزاب راستگرای افراطی گرایش نشان نداده است اما با آغاز بحران مهاجرت در سال ۲۰۱۶ و سیاست مرکل در پذیرش حدود یک میلیون مهاجر، دیدگاههای ضد مهاجرتی در آلمان رشد کردو در حال حاضر گرایش به حزبی مانند «آلترناتیو برای آلمان» بیشتر شده است.
از سوی دیگر قتل والتر لوبکه سیاستمدار ارشد حزب دموکرات مسیحی (حزب مرکل) به دست فردی که با راستگرایان افراطی ارتباط داشته است، از افزایش گرایش راستگرایان افراطی به خشونت در آلمان حکایت دارد.
یک وکیل همجنسگرای تونسی که امیدوار است بتواند رئیس جمهور بعدی تونس شود میگوید واکنشهای مثبتی از سوی شهروندان تونسی نسبت به کارزار انتخاباتیاش دریافت کرده است.
«منیر بعطور» رئیس حزب لیبرال تونس می گوید در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر شرکت خواهد کرد تا جانشین الباجی قائد السبسی رئیس جمهوری کنونی تونس شود.
برای کاندید شدن در انتخابات ریاست جمهوری تونس، هر نامزد باید حداقل ۱۰ هزار امضا جمع کند و منیر بعطور در حال حاضر ۱۵ هزار امضا جمع کرده است و در حساب توئیتریش نوشته است که هدفش جمعاوری ۵۰ هزار امضا است.
اگرچه حزب او در حاشیه سیاست تونس است اما نامزدیاش به خودی خود آزمون بزرگی برای کشوری است که همجنسگرایی را تحت عنوان «لواط» غیرقانونی تلقی می کند و می تواند تا ۳ سال مجازات زندان در پی داشته باشد.
این وکیل ۴۸ ساله در سال ۲۰۱۳ به اتهام «لواط» و گروه «شمس» که از حقوق LGBT (دگرباشان جنسی یا رنگین کمانیها) دفاع می کند زندانی شد.
همجنسگرایی با این عنوان در تونس غیرقانونی نیست اما مشخص نیست که آیا مقامات تونس تلاش خواهند کرد که با توسل به قانون مرتبط با «لواط» مانع شرکت او در انتخابات ریاست جمهوری شوند یا خیر.
«منیر بعطور» که از دانشگاهی در فرانسه فارغ التحصیل شده است هدف کارزار انتخاباتی خود را بیش از آنکه حقوق همجنسگرایان باشد بر روی سیاستهای اقتصادی-اجتماعی همانند بالا بردن دستمزدها و کمک به بیکاران متمرکز کرده است.
او به یورونیوز می گوید: «فکر نمی کنم که کارزار من می بایست روی حقوق دگرباشان جنسی متمرکز می شد. من یک برنامه اقتصادی، یک برنامه فرهنگی و یک برنامه اجتماعی دارم. من وعده داده ام که کمک مالی به دانشجویان و بیکاران را افزایش دهم و همچنین حقوق ها را در تونس بالا ببرم.»
او همچنین گفته است: «اکثریت مردم تونس به نامزدی من واکنش مثبتی نشان داده اند اما هستند افرادی که مخالف من اند. من به همه دیدگاهها احترام می گذارم، به دموکراسی احترام می گذارم و بعنوان نامزد انتخاباتی باید به سخنان تمام مردم تونس گوش بدهم.»
بعطور می گوید بعنوان شهروند تونسی و مدافع حقوق بشر امیدوار است به ریاست جمهوری تونس برسد. او می گوید تونس در بین کشورهای عرب گرایش نسبتا لیبرالیتری در حوزه آزادیهای فردی دارد.
«منیر بعطور» می گوید: «تونس در زمان رئیس جمهوری حبیب بورقیبه (۱۹۵۶-۱۹۸۰) چند همسری را لغو کرد، سقط جنین و فرزندخواندگی را اجازه داد.»
بعطور کشورش تونس را کشوری مدرن می داند، یک کشور ترقیخواه که از نظر برابری و آزادی های فردی قابل مقایسه با دیگر کشورهای عربی نیست.
او درباره احزاب اسلامگرای تونس می گوید سیاست اسلامگرایانه شاخصی است که می تواند وضعیت افراطگرایی و خصومت در تونس را نشان دهد.
یکی از سیاستهای حزب «منیر بعطور» عادیسازی روابط تونس با اسرائیل است که احتمالا برای محافظه کاران تونسی موضوع بسیار مهمی است.
سه فضانورد روس، ایتالیایی و آمریکایی همزمان با پنجاهمین سالگرد قدم گذاشتن انسان روی کره ماه، عازم ایستگاه بینالمللی فضایی شدند.
اندرو مورگان فضانورد ناسا به همراه لوکا پارمیتانو از آژانس فضایی اروپا و الکساندر اسکوورتسوف فضانورد روس از پایگاه بایکونور قزاقستان با فضاپیمای سایوز ام اس-۱۳ سفر خود به فضا را آغاز کردند.
در حال حاضر نیک هاگ و کریستین کوچ از آمریکا و آلکسی اووچینین از روسیه در ایستگاه بینالمللی فضایی حضور دارند و سه فضانورد جدید در ساعت ۱۱:۵۰ شب به وقت اروپای مرکزی به آنها میپیوندند.
پنجاه سال پیش در ۱۶ ژوئیه سال ۱۹۶۹سه فضا نورد با فضاپیمای آپولوی یازده از پایگاه کپ کاناورال در فلوریدا به کره ماه رفتند: نیل آرمسترانگ، بوز آلدرین و مایکل کالینز رویای دیرینه بشر را محقق کردند.