بررسی علل، ابعاد، و روش های جنگ روانی غرب علیه انقلاب اسلامی (مجله شماره ۶۱-۶۲)
سخن نخست
پهباد آمریکائی و نفتکش انگلیسی
فهرست تعارض های انگلیس با ایران، به بلندای روابط انگلیس با کشور ماست. نفوذ مکارانه انگلیس در ایران از زمان اعزام برادران شرلی به ایران در زمان شاه عباس آغاز شد. شاه عباس از آن جمله پادشاهانی است که معمولاً با لقب بزرگ از آنها یاد می شود. پادشاهانی که با القاب بزرگ و کبیر از آنها یاد می شود مانند کوروش کبیر و شاه عباس بزرگ و پطر کبیر و نادر شاه بزرگ و رضا شاه کبیر معمولاً پادشاهانی هستند که خدمتی بزرگ به انگلیس یا به یهود کرده باشند و در نتیجه چنین القابی را دریافت کرده باشند. کوروش را ناجی یهود می دانند، شاه عباس برادران شرلی را به ایران آورد تا انگلیس در حوزه نظامی ایران جای پائی داشته باشد، پطر یک رضا شاه برای روسیه بود – چیزی که ایوان نبود و به او ایوان مخوف می گویند – نادر شاه سیب امپراطوری اسلامی هند را از درخت کند تا نهایتاً به دامن انگلیس بیفتد و رضا شاه ایران را دو دستی تقدیم انگلیس کرد تا خودش و پسرش سلطان ایران باشند.
البته که حضور برادران شرلی سبب پیشرفت صنایع نظامی ایران نشد که اگر شده بود که ایران در جنگ هرات از انگلیس شکست نمی خورد و در زمان محمد رضا بحرین را دو دستی در طبق اخلاص نمی گذاشت و به غرب تقدیم نمی کرد کما اینکه مدرنیزاسیون دوران رضا خان که با فریب وزارت خارجه آلمان نازی و تکنولوژی و نیروی تخصّصی آلمان صورت گرفت سبب روزآمد شدن صنایع ایران نشد.
از برادران شرلی که بگذریم به آقای رژی می رسیم و ماجرای نهضت تنباکو که این بار یک سیّد روحانی ایرانی بنام میرزای شیرازی با یک فتوا چنان سیلی به صورت سیاست انگلیس زد که وزارت خارجه انگلیس دو دور دور خودش چرخید و بزمین خورد. در عوض انگلیس در انقلاب مشروطه جبران کرد و انقلاب مردم ایران را دزدید و ظرف عدس پلو بدستان در سفارت انگلیس مشق سرسپردگی کردند و شیخ فضل الله نوری را بدلیل آنکه دست انگلیس را خوانده بود بدار کشیدند پیش از نهضت ملی شدن صنعت نفت آیت الله کاشانی که انگلیس حکم اعدامش را در عراق صادر کرده بود به ایران گریخت و در ایران بنمایندگی ملّت ایران وارد مجلس شد و بریاست انتخابی مجلس نیز رسید و لایحه ملّی شدن صنعت نفت را به تصویب مجلس رسانید در عوض انگلیس بکمک سپهبد زاهدی و شعبان بی مخ به مقابله با آیت الله کاشانی پرداخت و با کنار زدن مصدّق و دستگیری آیت الله کاشانی به غائله پایان داد و برای اینکه این نهضت بنام آیت الله کاشانی در تاریخ ثبت نشود حکم اعدام او را که در عراق صادر شده بود در ایران اجرا نکرد و در عوض مصدّق را نیز در احمد آباد حبس خانگی کرد تا در املاک شخصی اش روزگار بگذراند و بعنوان قهرمان ملّی شدن صنعت نفت از او یاد شود.
تا اینجای کار انگلیسی ها بازی را برده بودند که قیام پانزده خرداد برهبری امام خمینی رخ داد و پس از آن طرح ولایت فقیه توسط امام خمینی در حوزه نجف و سپس انقلاب اسلامی ایران صورت گرفت. انگلیس متقابلاً دست به کودتای نوژه زد ولی نتیجه ای نگرفت، جواب کودتای نوژه با اشغال انقلابی سفارت آمریکا داده شد. حمله نیروی نظامی آمریکا به طبس نیز به یک شکست دردناک تمام شد در اینجا بود که طرح حمله نظامی غرب با پوشش ارتش بعث عراق و با حمایت لجستیک انگلیس، شوروی، آمریکا، فرانسه، ایتالیا، بلژیک و.. به جمهوری اسلامی ایران باجرا در آمد و پس از هشت سال هیچ سودی برای انگلیس و غرب نداشت. غرب به ناچار حلقه محاصره نظامی، اقتصادی و سیاسی و تبلیغاتی ایران را تنگ تر کرد و سعی کرد هواداران انقلاب اسلامی را در سراسر منطقه سرکوب کند ولی در عوض پیدایش جنبش های انقلابی در لبنان، فلسطین، عراق، یمن و.. ثبات منافع غرب در سراسر منطقه را بخطر انداخت غرب با حمله به هواپیمای مسافربری ایران بوسیله نیرو هوائی آمریکا یک هشدار جدی به ایران داد ولی تیر غیب به شرکت هواپیمائی پان آمرکین خورد و این شرکت را از صفحه روزگار محو کرد و غرب تلاش کرد محاصره نظامی ایران را باندازه ای تنگ کند که یک قطره نفت هم صادر نشود و کوشید با هواپیماهای بدون سرنشین آمریکائی شناخت دقیقی از موقعیّت های نظامی ایران بدست آورد ولی پهباد آمریکائی سرنگون شد متقابلاً انگلیس نفت کش حامل نفت ایران را در تنگه جبل الطارق سرنگون کرد تا ایران بداند که با قدرت برآمده از شبه جزیره ایبری شوخی نکند ولی ناگهان نفت کش انگلیسی در تنگه هرمز بدلیل عدم مقررات بین المللی بوسیله ایران توقیف شد و این کشمکش ادامه دارد. تا اینجا کار طرفین در مقابل یکدیگر کم نیاورده اند ولی مسئله همانطور که رهبر انقلاب گوشزد نمود مسئله جنگ اراده هاست و اینکه آیا اراده های شیطانی پیروز می شوند یا اراده های رحمانی بگذارید پاسخ را از زبان قرآن بشنویم که با صراحت تمام می گوید حزب الله پیروز است. فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغالِبُونَ