الف: چرا در انتخابات شرکت کنیم؟
- حق تعیین سرنوشت، حق طبیعی ماست و ما الزاماً باید از این حق استفاده کنیم و از آن دفاع نمائیم و گرنه در مقابل خداوند مسئول خواهیم بود. تجربه چهل ساله انقلاب نشان داده که رأی مردم در انتخاب ایران مؤثر است و بدین دلیل است که بعنوان مثال افراد گوناگون و از جناح های سیاسی مختلف و با اندیشه های متفاوت در انتخاب ریاست جمهوری رأی آورده اند نظیر آیت الله هاشمی رفسنجانی، آیت الله خاتمی، دکتر محمود احمدی نژاد و دکتر روحانی و همچنین اعضای مجلس شورای اسلامی در ادوار گوناگون از طیف های مختلفی بوده اند از دکتر مجتبی رحماندوست گرفته تا دکتر عارف.
- تقویت مردم سالاری وظیفه ماست اگر چنانچه نمیخواهیم بار دیگر گرفتار سلطه و سلطنت و داغ و درفش و استبداد شاهانه و تاراج آشکار و مخفیانه کشور باشیم.
- شرکت در انتخابات یک تکلیف شرعی است. مگر پیامبر اسلام (ص) نفرمودند هر کس صبح کند و در امور مسلمین اهتمام نورزد مسلمان نیست.
- شرکت در انتخابات یک وظیفه ملّی است زیرا نمایندگان مجلس هستند که با نوع قانونگذاری های خود سرنوشت کشور را و آینده ملّت را رقم می زنند.
- شرکت در انتخابات و انتخاب افراد اصلح ادای دین به فرزندانمان، به جامعه ما و به نسل های آینده است.
ب: چگونه در انتخابات شرکت کنیم؟
- از تمام کسانی که نامزد شرکت در رقابت انتخاباتی شده اند آگاه شویم.
- به بررسی و نقد نامزدها از نظر سوابق سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، وضع زندگی خانوادگی، میزان احساس تعلّق به سعادت مردم، میزان علاقه به خدمت به کشور به ویژه مستضعفین و محرومین، میزان پای بندی به اسلام، قانون اساسی و ضوابط شرعی، میزان درک مسائل گوناگون کشور و داشتن ایده های مناسب برای حل مشکلات و رفع موانع ترقی کشور بپردازیم.
- میزان تطابق گفتار و رفتار نامزدها، منابع مالی که صرف تبلیغات شخصی می کنند و استواری شخصیّت آنها بویژه میزان احساس مسئولیت آنها و بی رغبتی آنها به قدرت و ثروت و شهرت را بسنجیم.
- یک لیست از اسامی افراد اصلح به تعدادی که میتوانیم رأی دهیم انتخاب کنیم و حداقل یک روز قبل از انتخاب این لیست را آماده کرده باشیم و اعضای آن را بدّقت مورد بررسی قرار داده باشیم.
- از رأی دادن بصورت جناحی و حزبی و لیستی بصورتی که ندانیم دقیقاً به چه کسانی با چه سوابقی و با چه مقاصدی رأی می دهیم اکیداً خودداری نمائیم زیرا در پیشگاه خداوند مسئول رأیی که می دهیم هستیم.
نظر شما چیست؟ معیار شما کدام است؟