
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، محمدرضا پور ابراهیمی داورانی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست مشترک کمیسیون متبوعش با مدیران بانک سپه از ادغام بانکهای نظامی در بانک سپه تشکر کرد.
در این جلسه، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: مدیران بانک سپه گزارش جامعی درباره اقدامات انجام گرفته برای ادغام بانک های نظامی در بانک سپه به کمیسیون اقتصادی ارائه کنند، که در این گزارش مواردی که نیازمند بحث تقنینی است، به کمیسیون اقتصادی ارائه شود تا اقدامات کارشناسی لازم انجام شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین باید مشکلات و مسائل موجود در حوزه اجرا مانند قیمت گذاری، نیروی انسانی و… نیز اعلام شود تا در تصمیم گیریها لحاظ شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه در ادغام بانکها باید مسائل مربوط به ناترازی منفی بانک حل شود، گفت:باید تدابیر لازم در این باره اتخاذ شود، همچنین تغییرات قیمت ناشی از شوک ارزی در تجدید ارزیابی لحاظ شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی آمادگی دارد در زمینه علمی و تخصصی در راستای این ادغام بزرگ کمک کند، افزود: برای رفع ناترازی منفی موجود باید کار علمی و تخصصی صورت گیرد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین بیان کرد: جلسه بعدی کمیسیون اقتصادی برای تصمیم گیری درباره گزارش های نظارتی و نحوه حمایت از این موضوع برگزار می شود.
براساس این گزارش اعضای کمیسیون اقتصادی در این جلسه از ادغام بانکهای نظامی در بانک سپه قدردانی کردند و نقطه نظرات خود را مطرح و بر لزوم توجه به تقویت تولید از سوی نظام بانکی، حل مشکل ضمانت وام گیرندگان خُرد، توجه عادلانه به تمامی مناطق کشور در ارائه خدمات بانکی و استفاده از نیروهای نخبه و حرکت به سمت بانکداری الکترونیک، تاکید کردند.
گفتنی است در این نشست، چقازردی مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک سپه گزارش عملکردی و برنامه های آتی این بانک را برای اعضای کمیسیون اقتصادی تشریح کردند.
براساس این گزارش کارشناسان مرکز پژوهش های مجلس نیز مطالب کارشناسی خود را درباره مسائل بانکی بیان کردند./
پایان پیام