ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان گفت: یک میلیون و ۳۳۸هزار و ۵۲۸ تن کالا توسط ۵۷ هزار و ۲۶۸ دستگاه کامیون در ۱۱ ماهه سال جاری از طریق پایانه های مرزی میلک و میرجاوه به کشورهای افغانستان و پاکستان صادر شد.
به گزارش ایسنا ایوب کرد با بیان اینکه سیمان، بنزین، مواد غذایی، گاز مایع و قیرعمده کالاهای صادر شده از مرزهای زمینی این استان را تشکیل می دهند، افزود: بیشترین سهم صادرات این مدت با ۷۲۸ هزار و ۴۶۷ تن به پایانه مرزی میلک اختصاص دارد.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان یکی از استانهایی است که بیشترین مرزهای خاکی و آبی را دارد سابقه تاریخی این استان در مبادلات تجاری و قرار داشتن در مهمترین مسیر تجاری دنیای قدیم(جاده ابریشم) و نیز مراودات قومی و فرهنگی و اجتماعی مرزنشینان با کشورهای همسایه این استان پهناور کشورمان را همواره در یک موقعیت صادراتی خاص قرار داده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان حجم واردات از پایانه های مرزی استان در ۱۱ ماهه سال جاری ۶۳ هزار و ۵۱۵ تن و ترانزیت را ۵۷۶ هزار و ۱۹۰ تن ذکر کرد.
کرد اصلی ترین قابلیت توسعه سیستان و بلوچستان را تجارت خارجی، ترانزیت و حمل و نقل عنوان کرد و گفت: با وجود شیوع ویروس کرونا، هم مرزی با کشورهای صادرات پذیر سبب شده تا این استان بهترین گزینه برای صادرات انواع کالاهای تولید داخل به کشورهای افغانستان و پاکستان باشد به طوری که در حال حاضر به طور متوسط روزانه ۴۷۳ دستگاه کامیون در پایانه مرزی میلک و میرجاوه تردد مینمایند.