انقلاب اسلامی دستاوردهای درخشانی برای ملت ایران و مسلمانان جهان داشته است ولی از لحظه آغاز این انقلاب ،جنگ روانی علیه آن،به اشکال مختلف ،آغاز شد.
اگر فهرست سلسله عملیات روانی غرب علیه انقلاب اسلامی ایران را تهیه کنیم به لیست بلند بالائی خواهیم رسید یکی از ویژگی های جنگ روانی غرب علیه انقلاب اسلامی پمپاژ شبانه روزی اخبار منفی و مایوس کننده درتمام ابعاد سیاسی،اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی است بگونه ای که انگار یک خبر مثبت در این کشور وجود ندارد و در این مملکت یک کار مثبت انجام نشده است و در این سرزمین یک نفر به فکر مردم نیست.
بیائید با هم و با خدا عهد ببندیم که با این سیل منفی بافی که علیه انقلاب و کشور و نظاممان براه افتاده مبارزه کنیم و در یک پویش ملی تلاش کنیم اتفاقات مثبت،دستاوردهای ارزشمند و خدمات مسئولین خادم کشور رابرجسته کنیم و باکسانی که باگنده گوئی های بی سرو ته سعی می کنند مردم را از انقلاب،واز آینده مایوس کنند گفتگو کنیم و آنها را با واقعیت تلخ کارشان که خدمت به دشمنان مردم و انقلاب است آشنا نمائیم.
همه با هم در پویش ملی مبارزه با «منفی بافی»و«سیاه نمائی»به پیش برویم و واقعیت های مثبت و درخشان این انقلاب را برای خود و دیگران افشا کنیم علیرغم آنکه غرب وماموران و فریب خوردگانش این واقعیت ها را کتمان می کنند. بیائید عینک های تیره را کنار بگذاریم و با چشم باز حقایق را ببینیم.
اعلام این پویش خیلی خوب است ولی من فکر می کنم باید در فکر راهکارهای اساسی تر بود
اعلام این پویش خوب است ولی خیلی دیر به فکر افتاده اید
با نظر حسین موافقم ولی ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است
هرکسی مثبت اندیشی را باید از خودش آغاز کند
موافقم
اگر رسانه ها دقت بیشتری در انتخاب و انتشار اخبار بکنند قطعا تاثیر زیادی در منتشر نشدن افکار منفی در جامعه خواهد داشت
باید دستاوردهای انقلاب به صورت مرتب در رسانه ها بخصوص رسانه ملی نمایش داده شود تا مردم از حجم کارهای انجام شده در این سال ها به خوبی مطلع بشوند
با نظر هاشم موافقم
افزایش سطح باور ملی از کارهایی است که باید همه رسانه ها آن را انجام بدهند
به نظرم شما مشکلات جامعه را نمی بینید