(میزگرد سیاسی با مشارکت :علی اکبر اشعری،حسین رویوران،محمد حسن زورق،احمد کاظم زاده و اقطاعی)
حسین رویوران: خداوند در قرآن مجید می فرماید:«لا یَیْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْکافِرُونَ» امام یک جمله مهم میگفت:« ما در اسلام بن بست نداریم» اسلام سرتاسر امید است هرچه ایمان به خداوند تقویت شود روحیه ملی نیز ارتقاء پیدا می کند.کاشتن بذرامید در جامعه علیرغم همه ناکامیها خودش یک هنر است.
به نظر من که راه امید آفرینی در جامعه را باید پیدا کنیم و بتوانیم به عنوان کسی که دغدغه امور اجرائی را ندارد ولی دغدغه انقلاب و کشور را دارد که ارتقاء سطح روحیۀ ملی کمک کنیم مدیریت افکار عمومی و پایش روحیه ملی وظیفه اساسی همۀ کسانی است که به این انقلاب دلبسته اند آنچه از گفتگوهای مردم در کوچه و خیابان بدست می آید این واقعیت است که مدیریت افکار عمومی در کشور ما نیاز به یک نیروی نوین و اندیشه و درک کارآمد دارد.
نادر اقطایی: در زمینه افکار عمومی من فکر میکنم بازیگر در سطح جامعۀ ما زیاد هستند رسانههای مختلف بیگانه مثل VOA می کوشند بر افکار عمومی مردم ما تاثیر بگذارند صدا و سیما هم تلاش خود را انجام می دهد . هر رسانه ای حوزه عملی و قدرت خاص خود را دارد ولی نکته ای که وجود دارد این است که برخی از رسانه های مدافع انقلاب از نظر تشکیلات اینقدر بزرگ و حجیم شده که کارآمدی و تحرک خود را تاحدی از دست داده مردم هم آگاهی زیادی ندارند تا در دام رسانه های بیگانه نیفتند و سر رشته اندیشه خود را بدست آنها نسپارند . رسانه های کشور باید با هم- در عین تنوع و تکاثر- نوعی هماهنگی در دفاع از انقلاب و منافع ملی داشته باشند. رسانه های ما باید در افقی حرکت کنند که بتوانند نخبگان کشور را نیز نسبت به واقعیت های داخلی،منطقه ای و جهانی آگاه و هشیار کنند.
رسانههای خارجی این پیوستگی را دارند وقتی بی بی سی یک مطلب را میگوید همان را دارد اینترنشنال میگوید و با یک شکل دیگر و VOA همان را تکرار میکند آنها وحدت در محتوا و تنوع در فرم دارند با اینکه در جاهای مختلف هستند از منابع مختلف تغذیه میشوند ولی وحدت دارند ولی ما این وحدت و هماهنگی را در رسانه های خود احساس نمی کنیم اگر بشود یک جایی این هماهنگی بین رسانه ها را ایجاد بکند میتواند خودش یک روند قدرتمندی بشود که میتواند خیلی از مشکلاتی که الان در سطح افکار عمومی جامعه است و موجب پریشانی افکار مردم شده است را برطرف کند امروز بعضی از جوانان اصلاً ناامید هستند نسبت به مسئولین و نگاه پرسشگرانه دارند و باید به آسیب هائی که به افکار عمومی وارد شده و می شود جدی تر اندیشید.