
یحیی ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در مورد بی رغبتی برخی پزشکان برای تحصیل در برخی تخصص ها، گفت: اختلاف درآمدی بالایی میان برخی تخصص های پزشکی با برخی مشاغل وجود دارد و بی توجهی دولت و وزارت بهداشت نسبت به تقویت و افزایش درآمد در کنار فشار کاری و روحی بالا باعث شده پزشکان دیگر رغبتی برای ورود به برخی رشتههای تخصصی و فوق تخصصی نداشته باشند.
وی افزود: برخی رشته های تخصصی مانند داخلی، اطفال و بیهوشی رشته های پایه هستند و میزان پرداختی کارانه و دریافتی آنها باید متفاوت باشد اما به این مهم توجهی نشده است.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس یازدهم ادامه داد: چرا باید کارانه یک فوق تخصص گوارش آن هم به صورت تمام وقت ۱۵ میلیون تومان باشد.
ابراهیمی یادآور شد: پیشنهاد کردیم در مورد مباحثی مانند مالیات، سطح بندی و رتبه بندی پلکانی درآمدی برای پزشکان در شورای عالی دستمزد اصلاحات و تغییراتی انجام شود تا بتوان به ماندگاری پزشکان در مناطق محروم کمک کرد و همچنین شکاف موجود بین درآمد برخی تخصص ها و رشته ها رفع شود در واقع کار زیاد و درآمد پایین دو عامل موثر در بی رغبتی پزشکان برای تحصیل در برخی تخصص ها است./
پایان پیام