چندی پیش دو کشور آمریکا و کانادا که هر دو بخشی از امپراطوری انگلیس بوده اند و امروز نیز کانادا هنوز بخشی از این امپراطوری است . بیانیه مشترکی ظاهرا برای دفاع از حقوق زنان در ایران منتشر کردند و خواهان اخراج ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل شدند. لازم به یاد آوری است که از جمله اعضای فعال این کمیسیون کشورهائی هستند که کوچکترین احترامی برای مقام زن قائل نیستند و زن را در حد وسیله عیاشی پادشاهان و امرای عرب قبول دارند و این در حالی است که در ایران زنان در تمام شئون اجتماعی حضور چشمگیر و فعال دارند.
هاشم داداش پور معاون وزیر علوم گفت : هم اکنون ۶۰ درصد از جمعیت دانشجویی که حدود ۲ میلیون نفر است در مراکز آموزش عالی تحصیل میکنند که همگی از بانوان هستند.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور گفت: هم اینک بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دانشجوی مرد و زن در سراسر کشور تحصیل میکنند که دومیلیون نفر آنها از بانوان هستند.
قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۳۸ هزار نفر دانشجوی زن در دانشگاهها تحصیل میکردند که نسبت به جمعیت دانشجویان کشور حدود ۲۷ درصد را شامل میشد.
بعد از انقلاب اسلامی در کشور در زمینههای مختلف پیشرفتهایی زیادی حاصل شد که زنان نیز توانستند نقش آفرینی کنند که حضور در مراکز علمی از آن جمله است.
در سالهای بعد از انقلاب اسلامی بیشتر دانشجویان دختر در رشتههای هنر و پزشکی علاقهمند به تحصیل بودند، اما هم اکنون در همه رشتهها از جمله فنی و مهندسی و حتی مهندسی کشاورزی تحصیل میکنند.
از طرف دیگر براساس یک گزارش از مرکز آمار ایران در مورد بررسی وضعیت اشتغال و بیکاری، نشان میدهد که یک میلیون و ۹۰۸ هزار نفر آنها مرد و ۹۸۶ هزار نفر دیگر زن هستند. براین اساس نزدیک به ۶۶ درصد جمعیت بیکار را مردان و ۳۴ درصد دیگر را زنان تشکیل میدهند.
از طرف دیگر صدها وکیل دادگستری زن در سراسر ایران به دعاوی حقوقی رسیدگی می کنند و پرونده های حقوقی را پیگیری می نمایند بعنوان مثال در قزوین یک سوم وکلای دادگستری را بانوان تشکیل می دهند بانوان حتی در مشاغل سنگین و کاملا مردانه نیز می توانند شرکت کنند بعنوان مثال بگزارش رسانه ها یک دختر جوان ایرانی بنام آ-ش راننده تریلی هیجده چرخ است و با علاقه فراوان مشغول کار خویش است و یا نزدیک به شش درصد نمایندگان مجلس شورای اسلامی (۱۶ نفر) از بانوان هستند که به دلیل شایستگی های علمی و اجتماعی خود توانسته اند آراء لازم را برای عضویت در مجلس بدست آورند.
از طرف دیگر کشور عربستان بعنوان یک عضو مورد احترام دولت های غربی و اقمارشان در سازمان ملل کشوری است که در آن:
- انتخابات وجود ندارد
- زنان حق رانندگی نداشته اند
- زنان عملا حق انتخاب کردن و انتخاب شدن نداشته اند
- زنان حق سفر بدون یکی از محارم خود را نداشته اند
- زنان حضور تعیین کننده در مراکز تصمیم گیری نداشته اند
- زنان حضور تعیین کننده در دانشگاهها نداشته اند
پرسش اینجاست اگر کمیسیونی نام خود را ارتقاء زن بگذارد و آمریکا و کانادا خواهان لغو عضویت ایران در آن شوند آیا دولت های آمریکا و کانادا بیشتر منافع غرب که سلطه بر منابع نفتی خاورمیانه است را رعایت کرده اند یا حقوق زنان را؟کدامیک؟نظر شما چیست؟
غرب در امر حقوق زنان از جهت نظری پیشرفت داشته است
ازجهت عملی چطور؟
بین نظر و عمل همیشه فاصله است
غرب نهاد خانواده را از بین برده
چطور؟
با آزادی عملی فحشا
هرجامعه ای برای ازدواج معیارهائی دارد که اگر با معیارهای ما تناسب نداشت الزاما فحشا نیست
نه!منظور روابط بی معیار و بی قانون است
با نظر مجتبی موافقم
من با نظر صادق موافقم
حقوق بشر و دموکراسی و حقوق زنان اهرم های فشار دولت های غربی علیه کشورهای مستقل است و گرنه خودشان و اقمارشان از هر نوع تعدی به حقوق بشر خودداری نمی کنند.
طرفداری از حقوق زنان برای غرب یک ابزار سیاسی است
موافق نیستم
ولی من موافقم هم ابزار سیاسی و هم اقتصادی و هم فرهنگی
چطور؟
از نظر سیاسی ابزار فشار است از نظر اقتصادی بازار مصرف است و از نظر فرهنگی وسیله تغییر در کشورهای جهان سوم
بانظر فرید موافقم
من هم موافقم
من هم موافقم با نظر فرید