به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حسین امامی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در چند روز اخیر در پی بارندگی و کاهش محسوس دما ۷۵ درصد اتفافات آب در استان مربوط به یخ زدگی تاسیسات داخلی آب منازل و ساختمانها بوده است.
وی افزود: در روزهای اخیر و با ورود سامانه هوای سرد به خراسانجنوبی، در شهرها و روستاهای مختلف، با مشکل یخ زدگی شبکه داخلی آب منازل مواجه بوده و هستیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از خدمات رسانی شرکت آب و فاضلاب ۳۶۵ هزار و ۷۲۵ مشترک در سطح استان خبر داد.
امامی یادآور شد: حدود ۳ هزار۵۰۰ تماس مرتبط با یخ زدگی شبکه آب خراسانجنوبی در ۱۰ روز اخیر با سامانه ۱۲۲ شرکت آبفای استان برقرار شده است.
وی خاطرنشان کرد: البته در روستاهای واقع در مناطق مرتفع و کوهستانی خراسانجنوبی نیز یخ زدگی هایی در شبکه انتقال آب گزارش شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: اطلاع رسانی در خبرگزاریها، جراید و صدا و سیما در خصوص جلوگیری از یخ زدگی و اقدامات پیشگیرانه و عایق کاری تاسیسات؛ قبل از برودت هوا باعث شد تا خوشبختانه در شبکه آبرسانی مشکل خاصی که منجر به قطع گسترده آب شود، رخ نداد و قطعی های آب نیز به صورت موردی بود.
امامی افزود: هم استانی های محترم می توانند در صورت نیاز به راهنمایی و وقوع حادثه با مرکز ارتباط با مشتریان (سامانه ۱۲۲) تماس گرفته تا از خدمات مشاوره ای تاسیسات و پشتیبانی بهره مند شوند.