دشمنی با قرآن چرا؟

20 222

سایت آیت الله مکارم شیرازی نوشت:

به اعتقاد «گلادستون» سه چیز تا در میان مسلمانان وجود دارد آنها در خطر هستند: ۱٫ تا زمانى که قرآن قرائت و تلاوت و حفظ و تفسیر مى شود. ۲٫ تا زمانى که مسلمانان به حجّ رفته، و مناسک حجّ را بجا آورده، و بر گِرد خانه کعبه چرخیده و با فلسفه و اسرار حجّ آشنا مى شوند. ۳٫ تا زمانى که صبح و شام نام محمّد بر فراز مأذنه ها بُرده مى شود. بنابراین باید قرآن را آتش زد و کعبه را ویران ساخت و نام محمّد را از ذهنها پاک کرد.

«گلادستون» سیاستمدار کهنه کار انگلیسى خطاب به نمایندگان مجلس عوام انگلیس گفت: تا سه چیز در میان مسلمانان است ما در خطریم:
۱-« مادام القرآن یقرأ»؛ (تا زمانى که قرآن قرائت و تلاوت و حفظ و تفسیر مى شود).
۲-«و مادام الکعبه تطاف»؛ (و تا زمانى که مسلمانان به حجّ رفته، و مناسک حجّ را بجا آورده، و بر گِرد خانه کعبه چرخیده و با فلسفه و اسرار حجّ آشنا مى شوند).
۳-«و مادام محمّد یذکر اسمه على المآذن»؛ (و تا زمانى که صبح و شام نام محمّد بر فراز مأذنه ها بُرده مى شود)، و مردم فوج فوج براى اقامه نماز به سوى مسجدها هجوم مى برند، و متحد و یکپارچه به سمت قبله واحد نماز مى خوانند.
او پس از بیان مشکل، به راه درمان نیز اشاره مى کند. توجّه فرمایید: «علیکم بالقرآن فاحرقوه و علیکم بالکعبه فانهدموه»؛ (و باید قرآن را آتش زد و کعبه را ویران ساخت و نام محمّد را از ذهنها پاک کرد).
منظور از آتش زدن قرآن، به فراموشى سپردن معارف و مضامین بلند آن و قناعت کردن به قرائت و روخوانى و ترتیل و مانند آن است. و منظور از خراب کردن کعبه، سوق دادن اعمال حجّ به سوى یک سفر سیاحتى و تجارتى است، تا فلسفه و اسرار حجّ محقق نشود. و منظور از به فراموشى سپردن نام پیامبر(صلی الله علیه وآله)، جایگزین کردن نام هاى دیگر به جاى نام آن حضرت است که کم و بیش بعضى از مسلمانان ناخواسته مجرى دستور این سیاستمدار کهنه کار انگلستان شده و نام هاى دیگر را بر نام پیامبر(ص) ترجیح مى دهند. هر چند هنوز هم نام محمّد براى پسرها، و فاطمه براى دختران، بالاترین آمار را به خود اختصاص داده است.

دشمنی با قرآن مجید تا پیش از ناکامی های غرب در مقابل انقلاب اسلامی مخفی بود ولی امروزصورت آشکاری به خود گرفته است.

به دنبال آتش زدن قرآن مجید در سوئد وزیر خارجه سوئد در واکنش به انتقادهای گسترده از این کشور به دلیل اجازه هتک حرمت کتاب مقدس مسلمانان در استکهلم گفت که سوئد از آزادی بیان گسترده برخوردار است اما این بدان معنا نیست که از نظرات بیان شده حمایت می‌کنیم. لازم به یادآوری است که در اروپا هر گونه اظهار شک و تردید در باره رخدادهای دروغین نظیر هولوکاست با مجازات سنگین زندان و کیفرهای دیگر روبروست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «توبیاس بیلستروم» وزیر امور خارجه سوئد در پیامی در توییتر به انتقاد کشورهای متعدد درباره اهانت به قرآن کریم در استکهلم واکنش نشان داد.

وی در این پیام توییتری نوشت: «اقدامات تحریک‌آمیز اسلام هراسانه وحشتناک است. سوئد از آزادی بیان گسترده‌ای برخوردار بوده اما این موضوع بدان معنا نیست که دولت سوئد یا خود من، از نظرات بیان شده حمایت می‌کنیم.»

اهانت به قرآن کریم در سوئد با واکنش تند ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مواجه شد. در همین خصوص ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه تداوم هتک حرمت قرآن کریم در کشورهای اروپایی که این بار در سوئد رخ داد، را قویا محکوم کرد و گفت: متأسفانه برخی کشورهای اروپایی همچون گذشته به بهانه واهی حمایت از آزادی بیان، دست عناصر افراط گرا و تندرو را در مسیر نفرت پراکنی علیه مقدسات و ارزش‌های اسلامی باز می‌گذارند و علی‌رغم شعارهای زیبای حقوق بشری، اسلام ستیزی و اسلام هراسی را در جوامع خود نهادینه می‌کنند.

تعدادی از گروه‌های افراطی در اقدامی هتاکانه اقدام به آتش زدن قرآن کریم در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم کردند. سخنگوی پلیس سوئد هم در اقدامی اسلام‌ستیزانه عنوان کرد که به رهبر اسلام ستیز حزب راست‌افراطی استرام کورس دانمارک اجازه داده تا در راهپیمایی مقابل سفارت ترکیه، قرآن را بسوزاند.

اواخر فروردین سال جاری نیز قرآن مجید توسط یک شهروند دانمارک و به بهانه آزادی بیان و تحت حمایت پلیس در شهر «لینکوپینگ» سوئد آتش زده شد که در همان زمان سعید خطیب‌زاده سخنگوی سابق وزارت امور خارجه این اقدام هتاکانه را به شدت محکوم کرد.  این اقدام هتاکانه کاردار سوئد در تهران را در غیاب سفیر این کشور به وزارت امور خارجه ایران کشاند و در احضار کاردار سوئد بر اقدام فوری و قاطع دولت این کشور برای پایان دادن به جسارت به ساحت قرآن کریم و تضمین عدم تکرار آن در آینده تأکید شد.

مرداد ماه سالجاری نیز تعداد اندکی از معاندان اقدام به هتک حرمت قرآن کریم و اهانت به مقدسات اسلامی در مقابل مرکز اسلامی هامبورگ در آلمان و در روز تاسوعی حسینی کردند که با واکنش تند ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه روبرو شد و او این اقدام هتاکانه را شدیدا محکوم کرد.

از طرف دیگرکشورهای  عربی اهانت به قرآن کریم توسط رهبر اسلام‌ستیز حزب راست‌گرای افراطی «استرام کورس» دانمارک، مقابل سفارت ترکیه در سوئد را محکوم کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کشورهای عربی  اهانت به قرآن کریم و سوزاندن آن در مقابل سفارتخانه ترکیه در «استکهلم» پایتخت سوئد را محکوم کردند.

شیخ « سالم عبدالله الجابر الصباح»  وزیر امور خارجه کویت سوزاندن نسخه‌ای از قرآن کریم در سوئد را محکوم کرد.

وزیر خارجه کویت هشدار داد که اینگونه اقدامات احساسات مسلمانان را در سراسر جهان تحریک می‌کند و از جامعه جهانی خواست به مسئولیت‌های خود برای متوقف کردن چنین اقدامات غیرقابل قبولی عمل کند و عاملان این اقدام را پاسخگو بداند و دین را به سیاست مرتبط نکند.

وی همچنین از جامعه جهانی خواست تا ارزش‌های مدارا و همزیستی را در بین اقوام مختلف گسترش دهد و از هرگونه توهین به ادیان جلوگیری کند.

مقامات یمن نیز این اقدام را بشدت محکوم کردند. دربیانیه دولت یمن آمده است:«اقدامات خصمانه علیه مقدسات اسلامی نشان از میزان ورشکستگی اخلاقی و سیاسی دولت های غربی دارد».

دولت قطر نیز اجازه مقامات سوئدی برای سوزاندن یک نسخه از قرآن کریم در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم را محکوم کرد و این حادثه شنیع را یک اقدام  برای تحریک احساسات بیش از دو میلیارد  مسلمان در جهان دانست.

وزارت امور خارجه  قطر در بیانیه‌ای بر رد کامل دولت قطر از هرگونه سخنان تنفرآمیز مبتنی بر اعتقاد، نژاد یا مذهب تأکید کرد.

این وزرات‌خانه از جامعه بین المللی خواست تا مسئولیت مقابله با نفرت و خشونت در سراسر جهان را به عهده بگیرد.

دولت مصر سوزاندن قرآن در سوئد را به شدت محکوم کرد و نسبت به خطرات گسترش چنین اعمالی که موجب توهین به مذاهب و دامن زدن به سخنان نفرت انگیز و خشونت می‌شود، هشدار داد.

مصر  خواستار حفظ ارزش‌های مدارا و همزیستی مسالمت‌آمیز و جلوگیری از توهین به همه ادیان و مقدسات آنها از خلال این گونه اقدامات  افراطی شد.

وزارت امور خارجه بحرین همچنین اجازه مقامات سوئدی به یک افراط گرا برای سوزاندن یک نسخه از قرآن کریم در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم را به عنوان تحریک جدی برای احساسات میلیون‌ها مسلمان  دانست.

اردن  نیز اهانت به قرآن کریم در استکهلم پایتخت سوئد را محکوم  و تاکید کرد که این گونه اقدامات به نفرت دامن می زند.

دولت اردن  با صدور بیانیه‌ای بر ضرورت گسترش فرهنگ صلح و پذیرش یکدیگر تاکید کرد و گفت که محکومیت افراط گرایی یک مسئولیت جمعی است.

همچنین «نایف الحجرف» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس اقدام مقامات سوئدی در راستای اجازه برای سوزاندن قرآن کریم مقابل سفارت ترکیه در استکهلم را محکوم کرد.

وی از جامعه جهانی خواست به مسئولیت خود برای توقف چنین اقدامات غیرقابل قبولی عمل کند.

هیئت علمای فلسطین نیز تأکید کرد که اهانت به قرآن کریم توهین به مقدسات مسلمانان است و این تخلف را نمی‌توان تحت عنوان آزادی‌های عمومی قرار داد.

هیئت مذکور از علما، اصحاب رسانه مسلمان خواست تا مواضعی اتخاذ کنند که نشان دهنده جایگاه والای کتاب خداوند در میان مسلمانان باشد.

پلیس سوئد به «راسموس پالودان»  سیاستمدار دانمارک مجوز داد که نسخه ای از قرآن کریم را در مقابل سفارت ترکیه بسوزاند.

وزارت خارجه ترکیه نیز  اقدام به قرآن سوزی در سوئد را جنایت ناشی از نفرت آشکار دانست و  اعلام کرد: صدور مجوز برای این اقدام ضد اسلامی که مسلمانان را هدف گرفته و به ارزش‌های مقدس ما اهانت  می‌کند، تحت عنوان آزادی بیان کاملا مردود و غیرقابل قبول است.

این وزارت خانه تاکید کرد: این اقدام نفرت‌انگیز نمونه دیگری از سطح هشدار دهنده‌ای است که اسلام‌هراسی و جنبش های نژادپرستانه و تبعیض‌آمیز در اروپا به آن رسیده‌اند.

در مرداد ماه گذشته دبیر وقت شورای عالی انقلاب فرهنگی در یادداشتی ضمن محکوم کردن اهانت تعدادی افراد گرفتار به عناد و کفر به ساحت مقدس قرآن کریم گفت: اهانت به قرآن مجید، اهانت به حقیقت، درستی و راستی است.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از  شورای عالی انقلاب فرهنگی، در بخشی از یادداشت سعیدرضا عاملی در محکومیت اهانت به قرآن کریم آمده است: اهانت تعدادی افراد گرفتار به عناد و کفر به ساحت مقدس قرآن کریم همزمان با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش، در مقابل مرکز امام علی(ع) در هامبورگ موجب تأسف است و بطور حتم ننگی بر جراید اعمال اهانت کنندگان است.

وی در این یادداشت تاکید کرد: اهانت به قرآن کریم، اهانت به همه کتب آسمانی و همه انبیاء الهی و البته همه ارزش‌های جاودانه الهی است. اهانت به قرآن کریم، اهانت به حقیقت، درستی و راستی است که نتیجه جز خواری و ذلت برای اهانت کنندگان نخواهد داشت.

او در این یادداشت خاطرنشان کرد: در زمانه­‌ای که انسان معاصر سرگشته بدنبال معنویت می گردد و توجه به مبدأ هستی و رسولان الهی و کتب آسمانی بیش از پیش مورد توجه آحاد مردم جهان است، این اقدام شنیع بی‌­احترامی به تمامی خداپرستان و آزادگان جهان به ویژه مسلمانان و ساحت علم و کتاب مقدس و ترویج جهالت، نفرت‌­‌پراکنی و خشونت‌های اجتماعی است.

در این یادداشت عاملی یادآور شد: صلح و آرامش در گرو یاد خدای متعال است و هر امری که منشاء اهانت به خدای متعال باشد، منشاء خذلان و تاریکی است.

وی ضمن محکومیت این اقدام پلید از همه حق‌­طلبان، علما و اهل انصاف، افراد و گروه­‌هایی که اعتقاد به احترام به حقوق انسان و جامعه بزرگ موحدان دارند، همه مسلمانان از ملیت‌­های مختلف و مقامات کشورهای اسلامی، درخواست ‌کرد اقدام دولت آلمان را که اجازه چنین گناه بزرگ و جسارتی را داده است و همچنین سکوت و اقدام نکردن پلیس این کشور را به شدت محکوم کنند و خواستار مجازات برای عاملان این اقدام نابخشودنی شوند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نورنیوز، بر اساس اخبار دریافت شده بعدازظهر یکشنبه ۱۷ مرداد ماه گذشته حدود ۱۰ نفر که پرچم‌های منقش به شیر و خورشید را در دست داشتند در مقابل مرکز اسلامی شهر هامبورگ آلمان در اقدامی شنیع به ساحت نورانی قرآن کریم جسارت کردند.

گزارش‌های دریافتی حاکی است، پلیس آلمان با حضور در محل هیچ اقدامی برای جلوگیری از این عمل که بر اساس قوانین این کشور نیز ممنوع است، انجام نداد و صرفاً نسبت به گرفتن فیلم و عکس مبادرت نمود.

جسارت کنندگان به ساحت قرآن کریم همچنین در ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) با هدف تحریک احساسات پاک مسلمانان ضمن رقص و پایکوبی در محل، شعارهایی اهانت‌آمیز به بزرگان دین و مسئولین جمهوری اسلامی ایران سر دادند.

در پی اقدام تحریک آمیز تعداد قلیلی از معاندین در اهانت به کلام الله مجید و مقدسات اسلامی در شهر هامبورگ، کاردار سفارت آلمان در غیاب سفیر این کشور، توسط رییس اداره اول غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.

آخرین مورد قرآن سوزی اخیرا در سوئد رخ داد و احتمالا این برنامه ادامه خواهد یافت کما اینکه دشمنی با حج و نیز دشمنی با پیامبر اسلام نیز به اشکال گوناگون تداوم داشته است . در بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در مورد قرآن سوزی اخیر در سوئد آمده است:

« ما این اهانت وحشتناک نسبت به قرآن مجید را قویاً محکوم مى‏کنیم و تعجب است در عصرى که نام تمدن بر خود مى‏ گذارند اینگونه اعمال وحشیانه انجام شود که به مقدس‏ترین مقدسات یک جمعیت عظیم یک میلیارد و نیمى اینگونه اهانت گردد و اگر اهانت‏هاى مربوط به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) از اروپا شروع نشده بود در آمریکا چنین اعمالى رخ نمى‏ داد. نهادهاى جهانى باید تدبیرى براى جلوگیرى از اینگونه وحشى‏گرى‏ها که تخم عداوت را در سراسر جهان مى‏پاشد، بیندیشند و اجازه ندهند به این سادگى امنیت جهان دستخوش اختلال و بازیچه گروهى نادان و جنایتکار قرار گیرد.

دشمنان قرآن بدانند که با این اعمال زشت چیزى از عظمت قرآن مجید نمى‏ کاهند بلکه توحّش خود را اثبات مى‏ کنند.»

گذشته از قرآن سوزی در اروپا و حوادث عمدَی و غیر عمدی در عربستان سعودی نظیر جمعه خونین مکه و کشتار منا و سرکوب مسلمانان در نقاط مختلف ،به  اشکال گوناگون ادامه یافته است و از این میان خطرناک ترین اقدامات همان قرآن سوزی است.بنظر شما چرا با قرآن دشمنی می شود؟

20 نظرات
  1. سودابه از مهر شهر می گوید

    چون قرآن کتاب آزادی است.

  2. مهرنوش از آبادان می گوید

    بله قرآن کتاب آزادی و مبارزه با ظلم است.

  3. کریم از اصفهان می گوید

    قرآن کتاب آزادی و عدالت است

  4. سمیه از ارومیه می گوید

    دقیقا همین است. قرآن کتاب آزادی و عدالت است.

  5. صفیه از گنبدکاووس می گوید

    شماکه می گوئی قرآن کتاب آزادی است از آزادی چه تعریفی داری

  6. کریم از اصفهان می گوید

    آزادی یعنی نفی طاغوت

  7. رامین از طالقان می گوید

    چرا ما در مقابل این اهانت ها این قدر سست هستیم آیا دومیلیارد مسلمان جهان شاهد این اهانت ها نیستند

  8. شعله از طالقان می گوید

    من هم با نظر کریم موافقم

  9. ساعد از ایزدخواست می گوید

    من هم با نظر کریم موافقم

  10. همایون از نقده می گوید

    آزادی یعنی همۀ موانع پیشرفت وتکامل از سر راه ما برداشته بشه

  11. حسین از کرمانشاه می گوید

    با تعریف همایون موافقم

  12. محراب از شاهین دژ می گوید

    من هم موافقم

  13. مصطفی از اهواز می گوید

    من می گویم که آزادی یعنی همه موانع بر سر راه پرستش خدا از سر راه برداشته بشه

  14. عزیز از سراب می گوید

    من با هر دو تعریف موافقم

  15. کمیل ار ارومیه می گوید

    شاید این اقدام عکس العمل بومیان اروپا در مقابل افزایش حضور مسلمانان در اروپا باشد

  16. سهراب از مشهد می گوید

    بهر حال دولت های غربی از این اقدامات عملا حمایت می کنند

  17. شهلا از ساری می گوید

    من با نظر سهراب کاملا موافقم

  18. اکبر از دماوند می گوید

    من هم با نظر کمیل و هم با نظر سهراب موافقم هر دو عامل را باید دید

  19. سهیل از تبریز می گوید

    این اقدام هرچه باشد با رضایت دولت های غربی صورت گرفته است

  20. حامد از کاشمر می گوید

    من با نظر سهیل موافقم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.