
مجتبی میهن پرست رئیس گروه پیش بینی هواشناسی استان ایلام صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت:طی بارش های روز دوشنبه تا پنجشنبه همه استان تحت تاثیر نفوذ این موج بارشی قرار دارد که میزان دریافت نزولات جوی به صورت نقطه ای متغیر است.
وی افزود: میزان بارش ها در نیمه شرقی ( شمال شرق تا جنوب شرق ) نسبت به سایر مناطق بیشتر است.
رئیس گروه پیش بینی هواشناسی استان ایلام گفت: بارش ها تا اواخر وقت پنجشنبه کماکان ادامه خواهد داشت و امروز تا اخر وقت بارش های موثری در استان رخ می دهد، اما فردا از شدت بارش ها کاسته می شود.
میهن پرست گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته کمترین بارش در بخش بولی چوار با پنج میلیمتر و زرنه ایوان با هشت میلیمتر بوده و مقدار بارش ها در ایلام نیز ۱۵ میلیمتر ثبت شده است.
وی ادامه داد: طی روز پنجشنبه با فعالیت یک موج زودگذر مجدد به شدت بارش ها افزوده و اواخر وقت نیز از آسمان استان خارج می شود و روز جمعه ایلام جوی پایدار خواهد داشت.
میهن پرست گفت: ایستگاه باران سنجی آبدانان با ۵۲ میلیمتر و میمه واقع در شهرستان دهلران با ۴۶ میلیمتر بیشترین بارش طی ۲۴ ساعت گذشته را داشته اند.