سرپرست صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی با بیان این که سال ۱۴۰۲ سال توسعه فعالیتهای صندوق توسعه صنایع دستی و بهره برداری از اماکن تاریخی خواهد بود، گفت: هرچند که تمرکز و اصرار این مجموعه بر احیا و مرمت ابنیه تاریخی و فرهنگی است اما به دلیل توسعه ماموریت های صندوق توسعه فعالیت های آن نیز توسعه خواهد یافت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت میراث فرهنگی، حسین ساری در غرفه این مجموعه که در نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی برپا شده است، گفت: غرفه صندوق احیا با همکاری سرمایه گذارانی که در حوزه احیا و مرمت ابنیه تاریخی مشارکت دارند بر پا شده است.
او با بیان این که یکی از مهمترین رسالت های صندوق توسعه صنایع دستی و بهره برداری از اماکن تاریخی، احیا و مرمت بناهای تاریخی است که بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی کشور ماست، گفت: حفظ و نگهداری از این اماکن تاریخی وظیفه همه ماست که اگر از چرخه حیات خود دور شدهاند آن را به حیات اجتماعی برگردانیم و به آنها روح ببخشیم تا نسل های آینده بتوانند از این هویت تاریخی و تمدنی ما بهره مند شوند.
این مسئول با اشاره به این که هدف صندوق توسعه و احیا از شرکت در این نمایشگاه بازنمایی اهمیت نگهداری از بناهای تاریخی است، خاطرنشان کرد: این مهم در صورتی است که اگر کاربری و طراحی مناسبی برای آن تهیه شده و مجدد احیا و مرمت شود میتواند به حیات خود برگردد و مردم از آن بهره مند شوند.
او با اشاره به این که مخاطب ما در این نمایشگاه از یک سو عموم مردم به منظور آشنایی با رسالت این صندوق هستند، گفت: از سوی دیگر گروهی از مخاطبان، خاص این مجموعه محسوب می شوند که این گروه در واقع سرمایه گذاران صندوق توسعه و احیا هستند که با ابنیه تاریخی که در اختیار این مجموعه است، آشنا شوند تا برای بهره برداری و سرمایه گذاری در اختیارشان قرار گیرد.
ساری با تاکید بر این که سرمایه گذاری در این بخش هم برای سرمایه گذاران زوده بازده است و از طرفی استفاده از آنها برای مردم لذت بخش است، تصریح کرد: سال ۱۴۰۲ سال توسعه فعالیتهای صندوق توسعه صنایع دستی و بهره برداری از اماکن تاریخی خواهد بود، هرچند که تمرکز و اصرار این مجموعه بر احیا و مرمت ابنیه تاریخی و فرهنگی است اما به جهت توسعه ماموریت های صندوق توسعه فعالیت های آن نیز توسعه خواهد یافت.
او با اشاره به اینکه قانون حمایت از صنعتگران و هنرمندان در موضوع صنایع دستی صندوق توسعه و احیا برنامه های ویژه ای خواهد داشت، تصریح کرد: در خصوص صدور خدمات فنی و مهندسی فعالیت خواهد داشت و نه تنها در کشور بلکه این خدمات فنی را در اختیار کشور های همسایه مثل عراق و سوریه قرار خواهد داد.
او با تاکید بر پیگیری بیمه هنرمندان، تصریح کرد: در سال آینده حرکتی را آغاز میکند که بخشهایی از رسالت های این مجموعه که در سال های اخیر مغفول مانده، عملیاتی شود.