محمد نبی شهیکی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: این رویداد با هدف شناسایی تیمها و سرمایهگذاری بر استارتاپهای این استان از امروز به میزبانی پارک علم و فناوری زاهدان آغاز شده است.
وی افزود: در سکوی پرتاب سیستان وبلوچستان، تیمهای استارتاپی علاوه بر رقابت برای جذب سرمایه، امکان مشاوره با راهبران حوزه فعالیت خود و شبکهسازی با سایر فعالان اکوسیستم را خواهند داشت.
به گفته شهیکی؛ استان سیستان و بلوچستان دارای ظرفیتهای بسیاری مانند دسترسی به آبهای آزاد بینالمللی، بازرگانی ملی و ترانزیت خارجی، کشت محصولات سودآور صادراتی (خرما، مرکبات، موز، انبه)، منابع غنی دریایی، معادن متنوع، جاذبه های گردشگری، برخورداری از حدود ۱۵مرکز دانشگاهی، انرژی خورشید و باد و همچنین ظرفیتهای حوزه صنایع خلاق و نرم از جمله صنایع دستی و گردشگری، تولید محتوا، خدمات اجتماعی، معماری وکسبوکارهای دیجیتال است.
وی تصریح کرد: حال با توجه به ظرفیتهای نیروی انسانی جوان و دانشگاهی و همچنین ویژگی های بالقوه منطقهای و فرامنطقهای این استان، با توسعه بسترهای اکوسیستم استارتاپی و همچنین جذب و افزایش انگیزه سرمایهگذاران داخلی و خارجی میتوانیم شاهد توسعه استارتاپهای سیستان و بلوچستان در سطوح ملی و بینالمللی باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری سیستان وبلوچستان ادامه داد: تیم هایی که در مهلت قانونی تعیین شده ثبت نام خود را انجام داده اند، توسط تیم اجرایی صد استارتاپ و بنیاد برکت ارزیابی و وارد رویداد شده اند.
وی با اشاره به اینکه در مجموع حدود ۶۰ تیم در این رویداد شرکت دارند تاکید کرد: تیم های منتخب و برگزیده این رویداد نیز در پایان از حمایت مادی و معنوی سرمایه گذاران و شرکت های بخش خصوصی به منظور تجاری سازی و گسترش ایده و محصولات بهره مند می شوند که فرصت بسیار خوبی برای استارتاپ های فعال سیستان وبلوچستان محسوب می شود.